NEWS

Necta is #hereforyou

En dag vil du vågne op og se, at det er en smuk dag. Der vil være solskin og alt vil være nyt, anderledes, friskt. Og hvad der tidligere forekom umuligt, vil nu blive let. Normalt."

F. Dostoevskij

 

Hele vores samfund er blevet rystet af Covid-19-pandemien. Men nu sker en langsom og gradvis genåbning af samfundet og en gradvis tilbagevenden til den normale hverdag. En hverdag, som vi lod bag os for flere måneder siden. Genåbningen involverer også den strategiske genåbning af de fleste kommercielle aktiviteter. Det bliver en ny udfordring, især da timingen og konditionerne i forhold til genåbningen ikke er ens for alle.

Ho.Re.Ca.-markedet omfatter en stor gruppe mennesker, som er blevet ramt af – og fortsat vil være ramt af – de mange restriktioner, der er indført i de seneste uger. Individuelle værnemidler og social afstand er nu på skemaet hver eneste dag og danner basis for den nye normale virkelighed – the new normal. Samtidig er det også en positiv udfordring, som skal overvindes, så vi kan genstarte vores liv og hverdag.

Lyset tændes igen i vore barer, restauranter og cafeer. Det er et stærkt og positivt signal for hele Ho.Re.Ca.-branchen og dens kunder og giver håb om, at der snart igen kan blive liv i de stille gader og på byernes tavse torve og pladser.

Necta er klar til at genstarte sammen med jer. Vi har stået dette igennem sammen med jer, vi er her stadig, og vi vil altid gerne hjælpe. Vi har altid været med, når man trængte til en kaffepause på skolen midt i eksamenslæsningen, på den første arbejdsdag, i de fortravlede frokostpauser, hvor der bare lige var tid til en kop kaffe, i lufthavnen, da man var på vej på sit livs eventyr... Vi har været med, når I har haft behov for en opkvikkende eller afslappende kop kaffe og har været klar til at forkæle jer i alle døgnets timer. Nu vil alt forekomme anderledes, men vores daglige rutiner vil vende tilbage – og en god kop kaffe forsøder stadig hverdagen. Og så er Necta stadig hos jer.

#careforyou

Necta er klar til at vende tilbage til hverdagen og normaliteten og vil også gerne være en del af jeres nye hverdag. Vi tilbyder derfor to af vores fuldautomatiske kaffemaskiner Kalea Plus og Krea Touch. God hygiejne har en høj prioritet for os alle, og disse maskiner garanterer, at både den, der betjener og servicerer maskinen og den, der drikker kaffen, kan være sikre på, at alle gældende sikkerhedsforskrifter overholdes.

Nectas maskiner er designet med det formål at være både funktionelle og elegante og er i overensstemmelse med EN 16889 hygiene-fødevarestandarder og NSF’s strenge protokoller:

  1. Kaffen males automatisk, hvad der betyder, at ingen rører kaffebønnerne. Hermed tilsikres maksimal hygiejne;
  2. Automatisk skyllecyklus med varmt vand (90°C) af både mælke- og kaffekredsløb efter hver udlevering af en drik;
  3. Let rengøring af alle eksterne overflader, kapacitiv touchskærm og andet*

Necta er klar til at byde dig velkommen tilbage. Er du nysgerrig efter at finde ud af mere?

... se Kalea Plus (https://necta.evocagroup.com/da/produkter/coffee-machines/kalea-plus) og Krea Touch (https://necta.evocagroup.com/da/produkter/coffee-machines/krea-touch)

... kontakt os ved at udfylde vores skema: https://bit.ly/3crsFbl

... og følg vore konti på Facebook og Linked-in for at holde dig opdateret!

#allwillbefine

 

 

* Godkendt af NSF (anti-splash zone).

Tags
here4you
care for you
kaleaplus
kreatouch
hygienicfeatures